Comwell-koncernen har ansat to nye medarbejdere og tre medarbejder har fået nye udfordringer internt.

" />

søg i nyhedsarkivet


Nye medarbejdere hos Comwell


07-02-2014

Comwell-koncernen har ansat to nye medarbejdere og tre medarbejder har fået nye udfordringer internt.

Henriette Eli Petersen – MeetingDesigner chef, Comwell Aarhus

Henriette Eli Petersen er pr. 1. januar 2014 blevet ansat i stillingen som MeetingDesigner chef på det kommende Comwell hotel i Aarhus, som åbner d. 1. juli 2014. Henriette har siden december 2012 arbejdet på det regionale salgskontor i Kolding, som Key Account Manager med fokus på Comwell Aarhus. Tidligere har Henriette arbejdet hos både Marriott og Hilton/Scandic. Henriette er til dagligt bosat i Aarhus.
 

Pernille Pokriva – MeetingDesigner chef, Comwell Køge Strand

Pernille Pokriva er pr. 2. januar 2014 blevet ansat i stillingen som MeetingDesigner chef på Comwell Køge Strand, som åbner d. 3. marts 2014. Pernille har tidligere være salgs- og marketingchef på Roskilde kongres- og Idrætscenter, Hotelchef på Vinhuset, samt konferencechef og Hotelchef på Mogenstrup Kro. Privat bor Pernille i Næstved med sin mand Robert og har to drenge.
 

Anne Tang-Jensen – Receptionssouschef, Comwell Køge Strand

Anne Tang-Jensen er pr. 17. februar 2014 ansat i stillingen som Receptionssouschef på Comwell Køge Strand, som åbner d. 3. marts 2014. Anne har tidligere arbejdet på Scandic Hvidovre, Scandic Copenhagen, Kromann Reumert og senest på Bella Sky Comwell. Anne har en BA i statskundskab. Anne er 36 år og bor i Valby.
 

Michael Seerup Jensen – Køkkenchef, Comwell Køge Strand

Michael Seerup Jensen er pr. 1. februar 2014 ansat i stillingen som Køkkenchef på Comwell Køge Strand, som åbner d. 3. marts 2014. Michael kommer fra en stilling på Hotel Sakskøbing, hvor Michael har været Køkkenchef i knap 4 år. Han er udlært fra Sct. Gertruds Kloster i 2004 og har været Kok på Comwell Grand Park i 5 år. Michael er 30 år og bor med sin kæreste i Mern.
 

Bo Møller – Restaurantchef, Comwell Holte

Bo Møller er pr. 1. januar 2014 ansat i stillingen som Restaurantchef på Comwell Holte. Bo kommer fra en stilling på Comwell Borupgaard og har desuden tidligere været ansat på Comwell Holte som restaurantchef. Privat bor Bo i Nødebo sammen med Henriette. De har sammen to piger på 12 og 17 år.